RU EN
 • Despre companie

Solar construct

CONSTRUIM PENTRU DUMNEAVOASTRĂ CU CALITATE, ECONOMIE ȘI ÎN ARMONIE CU NATURA

MISIUNEA NOASTRĂ

Solar Construct este o companie modernă și dinamică, care angajează specialiști energici, cu înaltă calificare și o vastă experiență în domeniul construcțiilor. Misiunea companiei noastre este implementarea de înaltă calitate a celor mai extraordinare și complexe proiecte din domeniul construcțiilor, aplicarea surselor alternative de energie pentru a asigura o eficiență ridicată a structurilor în vederea minimizării costurilor energetice ale clienților Ne străduim să ne asigurăm că proiectele implementate funcționează în armonie cu natura și respectă cele mai înalte standarde de mediu și de calitate.
 

Prin încrederea acordată, vă garantăm că faceți alegerea sigură!


Prioritățile noastre:
 • brain iconAbordare non-standard în rezolvarea problemelor inginerești
 • brain iconAsigurarea calității maxime într-un timp minim
 • brain iconImplementarea sistemelor inginerie moderne
 • brain iconDezvoltarea producției industriale în Republica Moldova

Avantajele noastre

az icon

Gestionarea proiectului de la A la Z

Fiecare proiect este studiat cu atenție în scopul îmbunătățirii indicatorilor săi economici, adaptării soluțiilor de proiectare și creșterii eficienței energetice. În funcție de preferințele clientului, oferim diverse soluții care permit reducerea costurilor de exploatare.

az icon

OPTIMIZAREA PROIECTULUI

Noi gestionăm proiectul în toate etapele sale: ajutăm la obținerea documentației necesare, determinăm costurile estimate, construim clădirea sau structura, montăm acoperișul, efectuăm lucrările de fațadă, instalațiile și rețelele, amenajăm spațiile verzi, finisăm interiorul și predăm clădirea în exploatare. Noi colaborăm strâns cu partenerii și subcontractanții noștri, coordonându-i.

az icon

MATERIALE MODERNE ȘI ECOLOGICE

În construcții, utilizăm doar materiale de construcție moderne și certificate, care îndeplinesc toate cerințele ecologice și condițiile tehnice. Folosim sisteme moderne de hidro și termoizolație.

az icon

RESPECTAREA BUGETULUI

Înainte de începerea oricăror lucrări, efectuăm o evaluare precisă, detaliată și transparentă a tuturor tipurilor de lucrări, materialelor, echipamentelor și mecanismelor. La încheierea contractului, respectăm strict bugetul stabilit.

az icon

OBIECTIVELE DE GARANȚIE

Fiecare proiect este studiat cu atenție în scopul îmbunătățirii indicatorilor săi economici, adaptării soluțiilor de proiectare și creșterii eficienței energetice. În funcție de preferințele clientului, oferim diverse soluții care permit reducerea costurilor de exploatare.

az icon

LIVRAREA MATERIALELOR DE LA PRODUCĂTORI

În construcții, utilizăm doar materiale de construcție moderne și certificate, care îndeplinesc toate cerințele ecologice și condițiile tehnice. Folosim sisteme moderne de hidro și termoizolație.

Tehnologii Energo-Eficiente


Compania noastră de construcții este mândră de angajamentul său față de abordările energetice moderne și eficiente. Susținem utilizarea soluțiilor avansate care contribuie la reducerea consumului de energie și îmbunătățirea sustenabilității ecologice în domeniul rezidențial și industrial.

Avem deja experiență în implementarea proiectelor industriale folosind sisteme de generare a energiei din surse regenerabile. Ne străduim să ne perfecționăm și să implementăm în mod constant cele mai recente tehnologii pentru a asigura eficiența energetică și sustenabilitatea ecologică a proiectelor noastre. Suntem gata să colaborăm cu dvs. pentru crearea unor obiective ecologice și economice, care să contribuie la bunăstarea planetei noastre și a generațiilor viitoare.
 

Iată câteva soluții pe care le aplicăm în proiectele noastre,
care permit reducerea consumului de energie cu până la 40%.

 

 1. Izolație termică a clădirilor eficientă.
  Utilizarea materialelor de izolație termică de înaltă calitate și etanșarea încăperilor reduc consumul de energie pentru încălzire și aer condiționat.
 2. Panouri solare și pompe de căldură.
  Implementarea panourilor solare pentru generarea energiei electrice și a pompelor de căldură pentru încălzirea și răcirea clădirilor rezidențiale și industriale ajută la reducerea dependenței de sursele tradiționale de energie și la scăderea costurilor energetice.
 3. Iluminat energetic eficient.
  Utilizarea becurilor cu LED-uri reduce consumul de energie și crește durata de viață a luminilor.
 4. Ventilație cu recuperare de căldură.
  Instalarea sistemelor de ventilație cu recuperare de căldură permite utilizarea căldurii generate în timpul evacuării aerului pentru încălzirea aerului proaspăt.
 5. Utilizarea materialelor ecologice.
  În construcția și reconstrucția clădirilor industriale, preferăm materialele cu o bună izolație termică și cu o amprentă ecologică minimă.
 6. Sisteme de gestionare inteligentă a consumului de energie.
  Implementarea sistemelor de automatizare și de gestionare a consumului de energie permite optimizarea consumului de energie în procesele industriale și reducerea costurilor asociate cu acesta.

Parteneri

CAUTAȚI UN PARTENER DE ÎNCREDERE?

Contactați-ne - suntem gata să folosim profesionalismul nostru pentru a vă implementa proiectul în bugetul optim