RU EN

SERVICII

Antrepriză generală

SOLAR-CONSTRUCT își asumă toate sarcinile organizatorice și de management legate de proiect. Puteți fi siguri că lucrarea va fi realizată în mod profesionist și la timp.
Mai multe detalii

Construcții Civile și Industriale

Indiferent de scopul instalației dumneavoastră, fie că este vorba de un complex industrial sau de o instalație civilă, SOLAR-CONSTRUCT oferă o gamă completă de lucrări de construcții.
Mai multe detalii

Montarea acoperișurilor plate

O divizie separată a SOLAR-CONSTRUCT este specializată în furnizarea unei game complete de servicii de acoperișuri plate. Lucrăm atât cu materiale moderne de tip membrană, cât și cu materiale tradiționale de tip rolă de bitum-polimer.
Mai multe detalii

Energie verde

SOLAR-CONSTRUCT poate oferi investitorilor în proiecte de eficiență energetică experiența sa în implementarea unui număr de proiecte legate de generarea de energie electrică din surse regenerabile.
Mai multe detalii

Proiectare

Realizarea cu succes a unui obiect începe cu dezvoltarea designului detaliat al acestuia. SOLAR-CONSTRUCT vă poate oferi, de asemenea, servicii complete de proiectare, care vă vor ajuta să vă optimizați costurile de construcție.
Mai multe detalii