RU EN

Locuri vacante

SOLAR-CONSTRUCT are plăcerea de a primi în echipa sa oameni activi și întreprinzători, care sunt animați de dorința de a se dezvolta în sfera profesională, care se concentrează pe rezolvarea unor sarcini provocatoare și interesante, care sunt gata să contribuie la dezvoltarea companiei noastre și să împărtășească succesul acesteia cu noi.

Specialiștii noștri dobândesc cunoștințe și abilități unice în domeniul managementului și controlului construcțiilor, al tehnologiilor digitale în industrie, al analizei și prelucrării datelor și implementează proiecte ambițioase de investiții și construcții. Acest lucru necesită o abordare responsabilă, atenție la detalii, abilități analitice, capacitatea de a propune soluții diferite, experiență de lucru în echipă, bune abilități de comunicare și dorința de a se dezvolta.

Dacă împărtășiți aceste principii și doriți să vă alăturați echipei SOLAR-CONSTRUCT, vom fi bucuroși să luăm în considerare candidatura dumneavoastră.

 

Lista posturilor vacante deschise

FAQ

Ce certificate și licențe deține compania dumneavoastră?

Compania noastră deține de la înființare o licență pentru desfășurarea lucrărilor de construcție, eliberată de organele de stat competente. Toți angajații noștri în funcții cheie și de răspundere sunt specialiști certificați conform legislației în vigoare din Republica Moldova.

Aveți experiență în lucrul cu proiecte care necesită soluții speciale de eficiență energetică?

Încă de la înființarea companiei, prioritatea noastră a fost accentul pe soluții eficiente energetic în construcțiile private și industriale. Până în prezent, avem deja experiență în realizarea obiectelor pentru generarea de energie electrică din surse alternative. Întotdeauna salutăm dorința clienților de a implementa soluții eficiente energetic în proiectele lor și suntem gata să oferim tot sprijinul necesar pentru realizarea acestora.

Ce experiență are compania dumneavoastră în realizarea proiectelor de construcții corporative?

Compania SOLAR-CONSTRUCT există de mai bine de 10 ani și în acest timp am realizat multe proiecte interesante, de amploare și complexe în domeniul industrial și comercial pentru clienți corporativi. Majoritatea specialiștilor noștri principali au o experiență de peste 15 ani în gestionarea și controlul lucrărilor de construcție. Suntem întotdeauna bucuroși de cooperarea profesională reciprocă cu reprezentanții mediului de afaceri și ai industriei.

De ce să ne alegeți

  • Companie în plină dezvoltare;
  • Obiecte interesante de construcție – stații de biogaz și întreprinderi de producție;
  • Clienți și parteneri de încredere;
  • Angajare conform Codului Muncii al Republicii Moldova;
  • Experiență de dezvoltare în proiecte reale;