RU EN

Montarea acoperișurilor plate

O atenție deosebită în ciclul lucrărilor de construcție o merită acoperișul. Calitatea execuției sale influențează semnificativ caracteristicile de exploatare ale clădirii și durabilitatea acesteia în ansamblu. În acest sens, compania SOLAR-CONSTRUCT a creat un departament specializat în montarea acoperișurilor plate de diferite tipuri.


Caracteristicile noastre:


Specialiști atestați. Maeștrii noștri au urmat cursurile necesare și dețin certificate de la producătorul german de membrane PVC FDT.

Respectarea cerințelor tehnologice. Toate lucrările sunt realizate în strictă conformitate cu fișele tehnologice, în funcție de structura aleasă a acoperișului, pentru a asigura calitatea înaltă a întregii construcții a acoperișului.

Respectarea termenelor. Un sistem flexibil de reglare a numărului de echipe permite finalizarea lucrărilor în termene scurte.

Livrări directe de materiale. Suntem distribuitori oficiali ai principalelor materiale termoizolante și hidroizolante, astfel încât obțineți prețul optim și garanția maximă posibilă în cazul dumneavoastră.

Garanție de la 7 ani. În funcție de materialele și tehnologiile utilizate, oferim garanție pentru toate tipurile de lucrări de minimum 7 ani. Garanția extinsă în anumite cazuri este un bonus plăcut din partea noastră!

  • Acoperișuri din membrane PVC
  • Acoperișuri din membrane TPO
  • Acoperișuri din membrane EPDM
  • Acoperișuri din materiale bituminoase-polimerice rulante
  • Import propriu de materiale pentru montarea acoperișurilor

CAUTAȚI UN PARTENER DE ÎNCREDERE?

Contactați-ne - suntem gata să folosim profesionalismul nostru pentru a vă implementa proiectul în bugetul optim